David Oliveras

Disseny i desenvolupament de pàgines web econòmiques, optimitzades per als cercadors, adaptables a tots els dispositius i a un preu ajustat.

Serveis

Disseny web

Fem-ho fàcil. Explica’m les teves necessitats per crear una estratègia digital i arribar a aquells que necessiten conèixer el teu missatge.

Convertiré la teva idea en una web feta a mida, professional i desenvolupada seguint els models d’Internet actuals, amb un disseny únic i exclusiu, ajudant a la teva marca a ser més reconeguda i a posicionar-la millor entre els teus clients i la competència.

Què faig?

  • Disseny de pàgines web a mida per a professionals, petites i mitjanes empreses.
  • Desenvolupament web amb codi semàntic, compatible amb tots els navegadors i dispositius, per donar un format net i amigable al contingut.
  • SEO: optimització de la teva web perquè et trobin quan et busquen.

Allotjament Web

No estàs sol. El teu projecte tindrà un hosting professional d’altes prestacions totalment monitoritzat per mi perquè et puguis relaxar i enfocar únicament en el teu projecte.

La web estarà allotjada en un servidor dedicat LiteSpeed de 4 processadors, 6GB de RAM i emmagatzematge SSD per oferir un rendiment de velocitat superior a les teves visites. A més a més disposaràs de transferència il·limitada de dades i còpies de seguretat diàries… Què més vols? ;)

Explica’m el teu projecte