David Oliveras

Disseny i desenvolupament de pàgines web econòmiques, optimitzades per als cercadors, adaptables a tots els dispositius i a un preu ajustat.

CSS i l’optimització del web

Des dels inicis de la creació del gestor de continguts (CMS) Motorito, tot l’equip de desenvolupament vam tenir clara una cosa: la importància de crear una eina que agradés als cercadors web. I és que a l’actualitat el 85% del tràfic que es genera prové dels cercadors, especialment, de Google.

Una de les principals inquietuds dels nostres clients és com poder indexar correctament la seva pàgina web per aparèixer en les primeres posicions dels cercadors. En definitiva, com poder fer que els trobin quan els busquen. Doncs això és el que s’aconsegueix quan s’utilitza Motorito per gestionar el web.

Des de fa ja uns anys que el CSS (full d’estil en cascada)  ha estat adoptat com a llenguatge universal per crear estructures web de forma eficient i ràpida, facilitant, entre moltes coses, la modificació dels continguts. Treballant amb CSS  un dels beneficis més importants que obté Motorito és l’optimització del nostre web als cercadors. Separar el contingut (informació) de l’estil (disseny) permet obtenir un codi, semànticament parlant, més net i lleuger, i per tant, més entenedor per Google en el moment d’indexar-nos correctament i aparèixer a les primeres posicions a que aspirem.

css3

CSS i l’optimització del web

Motorito ho aconsegueix. El CSS és validat i aprovat pels estàndards que marca el W3C (The World Wide Web Consortium) sense tenir cap mena d’error. És 100% compatible amb tots els navegadors: Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome, Opera…

En definitiva, un gestor de continguts nascut per ser indexat, i d’això n’estem molt orgullosos!

Gràcies per compartir-ho!