David Oliveras

Disseny i desenvolupament de pàgines web econòmiques, optimitzades per als cercadors, adaptables a tots els dispositius i a un preu ajustat.

Per què és millor un disseny web a mida?

Vivim en un moment on tenir accés a una pàgina web és quelcom més assequible per a qualsevol que fa uns anys enrere. Els motius son diversos però pot ser el principal sigui per la proliferació de les plantilles, és a dir, pàgines web ja dissenyades i programades de preu “econòmic”, preparades per ser utilitzades en uns pocs clics, però sense tenir cap mena d’estudi previ sobre els requeriments reals que un té.

Dit així, podríem dir que sona tot molt maco: «Pago 100€ i ja tinc una web!». Però no ens emocionem tan ràpid perquè malauradament no tot són flors i violes.

Per què sempre recomano fer una web a mida?

En primer lloc perquè disposes d’un disseny únic i exclusiu, ajudant a la teva marca a ser més reconeguda i a posicionar-la millor entre els teus clients i la competència.

En termes de desenvolupament web, gaudeixes d’aquelles funcions i eines que realment necessites, garantint una protecció i seguretat contra atacs a la xarxa infinitament superior al que ofereix una plantilla ja definida, on molts dels recursos son innecessaris, quedant sovint obsolets.

Per què és millor un disseny web a mida?

Per què és millor un disseny web a mida?

En conseqüència també guanyes velocitat de càrrega de la pàgina web perquè tot està optimitzat per les teves necessitats. I això reforça que les teves visites tinguin una millor experiència de navegació, alhora que millora el SEO de la web.

I parlant del posicionament de la teva pàgina web, en un desenvolupament a mida, el contingut i la seva estructura ja estan pensats amb aquest objectiu: fer que la web s’indexi correctament perquè et trobin aquells que et busquen. I és això precisament el que volem, veritat?

I ja per acabar també afegiria que gaudeixes d’un producte molt més escalable tecnològicament, amb una vida útil molt més duradora, que permet realitzar millores i afegir noves funcionalitats quan realment ho necessites d’una manera més eficient.

Resumint, quan algú opta per una plantilla podem dir que ets tu qui s’adapta a ella i no ella a tu. I per experiència, puc afirmar que disposar d’una web personalitzada, a la llarga, és una millor inversió, tant en temps com en diners. Parlem?

Gràcies per compartir-ho!