David Oliveras

Disseny i desenvolupament de pàgines web econòmiques, optimitzades per als cercadors, adaptables a tots els dispositius i a un preu ajustat.

Com millorar la visibilitat de la teva web?

Avui dia una de les coses que estan clares a la xarxa és la importància d’estar ben posicionats als cercadors per aconseguir millor visibilitat que la nostra competència. Com aconseguir-ho? Doncs senzillament generant contingut de qualitat de forma constant i tenint en compte aquests 5 punts:

Google-Yahoo-Bing

Com millorar la visibilitat de la teva web?

El contingut sí importa

Si volem posicionar correctament la nostra web en una temàtica concreta hem de ser coherents i parlar d’allò que som i sabem. És a dir, si tens una web de gats, parla de gats i no de gossos. Intenta que el contingut sigui únic i original, i no copiat d’altres llocs. I no oblidis utilitzar categories rellevants per organitzar tot el contingut de la teva pàgina per ajudar als cercadors a indexar-te millor.

Sigues social

Les xarxes socials son una font constant de generar visites a la nostra web. El fet de tenir presència a Facebook, Youtube o Twitter (per citar els més grans) ens ajudarà a millorar la nostra visibilitat i a estar millor connectats amb els nostres potencials clients.

URLs amigables

Tenir URLs que transmetin el contingut de la web és un factor a tenir molt en compte. Tan el nom del domini com les direccions del contingut que publiquem han de tenir noms rellevants i fàcils de recordar.

Meta Tags

Configurar el títol, descripció i paraules clau per separat de cadascuna de les pàgines i entrades de la nostra web és un altre factor a tenir en compte, doncs aquests son els 3 paràmetres bàsics que defineixen com es presentarà la pàgina als resultats de cerca de Google. Aquesta informació ha de descriure amb exactitud la temàtica de la pàgina per poder atraure quantes més visites millor, i contribuir a que Google no s’equivoqui a l’hora d’interpretar el contingut que llegeix.

Fes que t’enllacin

Convertir-nos en una web de referència és un factor molt important a l’hora d’estar ben indexats. I una de les coses que més ens ajudarà, serà trobar webs “amigues” que enllacin amb nosaltres i que faran que el nostre Page Rank millori.

Si fem cas d’aquestes senzilles 5 pautes de ben segur que millorem en pocs mesos la nostra visibilitat a Internet. No et quedis quiet i actualitza la web!

Gràcies per compartir-ho!