David Oliveras

Disseny i desenvolupament de pàgines web econòmiques, optimitzades per als cercadors, adaptables a tots els dispositius i a un preu ajustat.

Adéu a les Google Apps gratuïtes

A partir d’avui les petites empreses de 10 treballadors o menys i els freelance podem definitivament acomiadar-nos dels serveis gratuïts en xarxa de Google, més coneguts com a Google APPS. L’empresa californiana ha decidit centrar-se exclusivament als serveis de pagament, oferint l’opció de Google Apps for Business al preu de 40€ anuals per usuari amb un espai de 25GB d’emmagatzematge per correu electrònic i suport tècnic 24 hores els 7 dies a la setmana.

Segons el director de gestió de productes de Google Apps, Clay Bavor, la presa de decisió ha estat perquè “les empreses superen ràpidament la versió bàsica i volen coses com atenció al client 24/7 i grans safates d’entrada”. Tururut violes amic! La realitat? Doncs que la majoria de PIMES s’acollia al pla gratuït i a Google no li sortia rentable el negoci.

Adéu a Google Apps Gratis

Adéu a Google Apps Gratis

I quina alternativa gratuïta tenim ara a les Google Apps?

Doncs jo ho tinc clar: Utilitzar els serveis gratuïts de Zoho Email que ens permetran tenir vinculat el nostre domini a un servei potent de gestió de correu electrònic, oferint-nos fins a un total de 10 comptes d’email gratuïts amb 5GB d’emmagatzematge per safata d’entrada.

Efectivament, si Google diu paga jo dic Zoho!

Gràcies per compartir-ho!