David Oliveras

Disseny i desenvolupament de pàgines web econòmiques, optimitzades per als cercadors, adaptables a tots els dispositius i a un preu ajustat.

Raons per les quals utilitzar WordPress

Amb el pas dels anys WordPress s’ha convertit en el gestor de continguts més popular per desenvolupar i editar pàgines web. I és que avui dia ja són més de 75 milions de webs les que li donen confiança, és a dir, el 60% del mercat total d’Internet. En efecte… WOW!

Es diu ràpid però son unes xifres estratosfèriques. I el motiu d’aquest èxit recau en ser un framework (marc de treball) de codi obert, gratuït d’instal·lar i actualitzar, i amb milers d’extensions que permeten reduir costos i temps de desenvolupament, així com millorar el seu rendiment i funcionalitats bàsiques.

WordPress

Raons per les quals utilitzar WordPress

WordPress és popular perquè satisfà les exigències de molts usuaris amb un marc de treball flexible que possibilita crear pàgines web sense límits seguint els principis de l’estètica, els estàndards web i la usabilitat. Amb una administració de continguts relativament senzilla per a qualsevol, treballar en aquest entorn passa a ser una tasca agradable alhora que fàcil. Lluny queden ja aquells dies on  s’associava la paraula WordPress exclusivament a Blog. I sí, diem-ho alt i clar: amb WordPress podem gestionar des d’un petit blog fins a una complexe botiga virtual online sense ser uns grans experts! A més a més, en comparació a altres gestors de contingut de codi obert com Joomla o Drupal, els costos de configuració, personalització i manteniment son molt menors i cada vegada és més senzill trobar professionals que es dediquin a crear webs 100% personalitzades i fetes a mida. Vet aquí un servidor ;)

Si a tot això li afegim que és una eina altament eficaç per indexar-se correctament casi de forma nativa als cercadors web i escalable per anar creixent i adaptant-se amb el pas del temps, encara algú té dubtes que és l’opció definitiva?

Grans corporacions com Forbes o la mateixa CNN ja han apostat per ell. A què esperes tu?

Gràcies per compartir-ho!